Sylvie Meis trekt alle aandacht met nietsverhullende outfit

Sylvie Meis trekt alle aandacht met nietsverhullende outfit

Sylvie Meis heeft bij de Fashion Week in Berlijn behoorlijk uitgepakt met haar outfit. Ze droeg een doorschijnende jurk waarmee ze ieders aandacht trok…

Naast de adembenemende modeshows en creatieve ontwerpen trekt Fashion Week ook tal van prominente gasten. Uiteraard was ook Sylvie Meis van de partij en haar outfit heeft voor enige ophef in Duitsland gezorgd.

Nietsverhullende outfit

Bij de show van ontwerper Marcel Ostertag droeg Sylvie een lange zwarte jurk die ieders aandacht trok. En hoewel we inmiddels weten dat Sylvie niet vies is van een beetje bloot, liet deze outfit niets aan de verbeelding over. Niet alleen haar jurk was doorschijnend, maar ook haar schoenen.

Bekijk HIER de beelden.

Volgers enthousiast

Het is niet de eerste keer dat Sylvie verbazing wekt met een pikante outfit. Bij de finale van het programma Love Island verscheen Sylvie ook al in een doorschijnende jurk. Ze droeg een lange pastelkleurige jurk met glitters en haar volgers op Instagram reageerden razend enthousiast.

,,Wow, je bent weer super mooi gekleed”, reageerde iemand op Instagram. Een andere volger vond dat Sylvie een sprookjesachtige look had die doet denken aan Tinkerbell van Peter Pan. ,,Onwijs mooi”, luidde het in de reacties.

Related Articles